Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

Λεατρίλη


Η Λεατρίλη δεν ήθελε να αλλάξει τον κόσμο, η Λεατρίλη δεν ήθελε καν τον κόσμο, πήδηξε όλα τα σύνορα και κατέληξε να πουλάει σάντουιτς σε περαστικούς,κανένας ποτέ δε γύρισε να παραπονεθεί για την έλλειψη μαγιονέζας.H Λεατρίλη δεν γούσταρε να υπάρχει, παρασκευάσθηκε για την εξόντωση του φόβου ενός τρελού επιστήμονα και εξοντώθηκε από τη φοβία κατασκευής μιας επιστημονικοφανούς τρέλας. Η Λεατρίλη κατοικεί στο Mεξικό, η Λεατρίλη κατοικεί έξω απ’ το μετρό, η Λεατρίλη δεν έχει πατρίδα, η Λεατρίλη θα σκότωνε για το χωριό της, η Λεατρίλη είναι στον κήπο σου. Η Λεατρίλη είναι το πτώμα που έχεις θαμμένο στον κήπο σου.

Η Λεατρίλη δεν ξέρει από πολιτική, η Λεατρίλη ξέρει από ελευθερία, η Λεατρίλη δεν ονειρεύεται έρωτες αλλά ερωτεύεται όνειρα. Στη συνέχεια τα πραγματοποιεί με μεθόδευση, σα τα ταξίδια και σα το σεξ τα ζευγάρια που τα χωρίζει η απόσταση. Η Λεατρίλη δεν ξέρει τι σημαίνει καλό ή κακό σεξ. Η Λεατρίλη είχε φτάσει κοντά στον ορισμό αλλά προτίμησε να μαγειρέψει μακαρόνια. Η Λεατρίλη θα μπορούσε να σε έχει φιλήσει αλλά προτίμησε να καταπιεί μια κολώνια. Η Λεατρίλη θέλει μεγάλο σπίτι. Η Λεατρίλη θέλει σπίτι. Η Λεατρίλη θέλει να ζήσει. Η Λεατρίλη δεν ξέρει τι θέλει. Η Λεατρίλη θα μας θάψει όλους. Η Λεατρίλη είμαστε όλοι εμείς. Η Λεατρίλη δεν έχει γονείς.

Η Λεατρίλη γεννήθηκε από τα ψυχολογικά που δημιούργησε η γέννηση της. Η Λεατρίλη θα ευχόταν να μην είχε γεννηθεί μόνο άμα δεν είχε γεννηθεί. Η Λεατρίλη ψάχνει δουλειά και λεφτά. Η Λεατρίλη βλέπει τα αφεντικά σαν ανθρώπους, τους ανθρώπους σαν αφεντικά, τους συντρόφους σαν Λεατρίλες. Η Λεατρίλη δεν πίνει, η Λεατρίλη βάζει ανδρες να πίνουν για αυτή. Η Λεατρίλη ερωτεύτηκε κάποτε ένα νεφρό και μια χωλή. Η Λεατρίλη είναι το αντικείμενο του πόθου. Η Λεατρίλη δεν είναι αντικείμενο. Η Λεατρίνη δεν είναι ξανθιά. Η Λεατρίνη φοράει καπαρντίνα. Η Λεατρίλη δεν μπορεί να βγάλει το μήνα. Η Λεατρίλη γράφει ποιήματα. Η Λεατρίλη πονάει. Η Λεατρίλη αγαπάει τα χτυπήματα. Η Λεατρίλη κάνει τα χειρότερα αστεία στον κόσμο. Η Λεατρίλη αγαπάει τον πόνο. Η Λεατρίλη έχει γούστο στις γυναίκες. Η Λεατρίλη θέλει μελαχρινές. Η Λεατρίλη θέλει καστανες με σγουρά μαλλιά. Η Λεατρίλη σου είπε ψέμματα. Η Λεατρίλη έσκισε τα συρματοπλέγματα με τη γλώσσα της. Η Λεατρίλη δεν ξέρει γιατί τα έγραψε όλα αυτά.


Η Λεατρίλη ήθελε απλά να είναι μια ψηλή, ξανθιά με μεγάλα βυζιά.

4 σχόλια: